Hoppa till innehåll
Home » Senaste nytt » Info från styrelsen, februari -17

Info från styrelsen, februari -17

  • av

Information från styrelsen – februari 2017
ÅRSMÖTET blir i år den 1 juni.  I år räknar vi igen med att vara på Pier 16, övervåningen. Skriv in datumet redan nu.

MOTIONER behöver vi då få in redan den 3 april. Detta så att vi kan ha med dem i kallelsen med eventuella kommentarer från styrelsen. Du kan mejla in till styrelsen@gashagapirar4.se eller lägga din motion i föreningens brevlåda på Skepparkroken 3.

KALLELSEN med motioner, valberedningens förslag, dagordning mm delas ut till alla efter den 4 maj.

MÅLNINGSARBETEN kommer att ske under våren. Förråd och carports hos radhusen kommer att målas och alla fönsterkarmar i trapphusen utvändigt kommer att slipas och lackas.

TVÄTT AV ALGER på lägenhetshusens fasader gjordes i höstas. Medlet ska verka några månader och effekten kommer att följas upp under våren.

ENERGIFÖRBRUKNING – kostnaden energiförbrukningen har trots prisökningar hos fjärrvärmeleverantören Fortum kunnat hållas tämligen konstant genom intrimning och löpande uppföljning av fläktsystemet och ett nytt avtal med Fortum 2013.

MINGEL aktiviteten för några veckor sedan var populär – stort tack till arrangörerna i trivsel gruppen.

VÅRSTÄDNINGEN av vår närmaste omgivning, gräsmattor och planteringar blir i år söndagen den 23 april. I höstas snöade städdagen inne så det blir lite extra krattande och en container på plats både för skräp och för dig som har lite saker att bli av med.

VAKSAMHET – Till sist. I grannföreningen har man uppmärksammat bilar som cirkulerat på dagen och fotograferat både bilar och lägenheter. Om ni märker något misstänkt – notera gärna bilnummer och sänd uppgifterna till kent.m.andersson.se@gmail.com som följer upp. Eller ring honom på 070 34 86 222.