Hoppa till innehåll
Home » Senaste nytt » Nyhetsbrev Gåshaga Pirar 4 December 2022

Nyhetsbrev Gåshaga Pirar 4 December 2022

  • av

Hej alla medlemmar!

Jul- och nyårshelgerna närmar sig med stormsteg och vi  avrundar året med ett nyhetsbrev med information både om vad som hänt nyligen men också med siktet inställt framåt.

Men först av allt vill vi önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

I samband med den nyligen meddelade förändringen av styrelsen har vi fördelat om ansvaren mellan oss samt att vi får hjälp av två medlemmar utanför styrelsen. Vi sätter i dagarna upp nya listor i varje port samt lägger ett exemplar i varje brevlåda i radhusen.

Den hyreshöjning vi har aviserat tidigare träder nu i kraft fr.o.m Januari 2023. Vi bevakar utvecklingen på marknaden och återkommer om vi ser att ytterligare justeringar behöver göras.

Vi vill tipsa er alla om gå in på SBC´s hemsida (vår fastighetsförvaltare) där ni hittar mycket information om vår förening.

En av våra medlemmar uppmärksammade nyligen att fakturan för elförbrukningen verkade fel och kontaktade då sin leverantör som kontrollerade kopplingen och det ser nu ut som om fel mätare angivits. Vi ber er alla att kontrollera era uppgifter så att ni har rätt fakturering. Mätarna i flerfamiljshusen sitter i utrymmet snett mittemot hissdörren på bottenvåningen

Tyvärr behöver vi igen be alla att hjälpa till med att hålla våra soprum i ordning genom att platta ut dom kartonger ni slänger i pappersåtervinningen. Har ni stora kartonger etc. så ber vi er promenera bort till en av dom närliggande
återvinningscentralerna. Vi ber också er som har parkeringsplats i garaget att nyttja dom så att gäster och ev. vårdpersonal kan hitta lediga platser på gatuparkeringen.

Nu till positiva nyheter och några saker med siktet inställt framåt!

-Vi håller på att installera fler laddstolpar i garaget så
snart kan ni som är sugna på elbil få en plats där ni kan
ladda er bil. Vi kommer också under våren att börja
med individuell mätning av förbrukningen för en mer
rättvis kostnadsfördelning.

-Fredagen den 27:nde Januari från kl 18 bjuder vi in till
Skepparkroksbubbel med lite tilltugg i gästlägenheten.
Varmt välkomna att träffas och umgås.

-Även om vi nu har mörker och kyla så kommer det så
småningom en vår och sommar och vi har redan nu
bokat in den 1:a Juni för vår nästa föreningssstämma.
Vi återkommer med tid och plats lite längre fram på
vårkanten.

                          Varma Julhälsningar Styrelsen