Hoppa till innehåll
Home » Senaste nytt » Inbrott på Skepparkroken

Inbrott på Skepparkroken

  • av

Som många av er förmodligen hört har vi haft två inbrott i lägenheter på Skepparkroken och det har även varit inbrott i grannföreningarna.

Styrelsen träffades i ett extra möte i måndags för att gå igenom det som hänt och vilka rutiner som gäller och eventuella åtgärder. Vi kommer även att delta i informationsmöte hos polisen i Stockholm inom kort.

Om du drabbas gäller följande:

1) Anmäl genast till både till din egen hemförsäkring och föreningens försäkring. Föreningen har försäkring i Trygg Hansa, med bostadsrättstillägg för medlemmarna.

2) Ta råd från bolagen om val av såväl akut åtgärd som iordningställande. De kan ha tips om entreprenör, beroende på hur lägenheten skadats eller för snabb hjälp med t ex lås och fönster.

3) Bostadsrätts innehavaren ska själv beställare av åtgärderna.

Styrelsen rekommenderar medlemmar som är oroliga för skadegörelse och/eller trygghet att överväga att installera larm i lägenheten.

Styrelsen beslutade också att så snart som möjligt byta portkoder.

Vi får hjälpas åt att vara extra vaksamma, kontrollera att porten mot gatan och dörren till garaget verkligen går i lås ordentligt.

Du får givetvis också gärna kontakta oss i styrelsen med frågor om du är orolig eller när något hänt. Du når normal också styrelsemedlemmarna rätt snabbt med ett mejl till styrelsen@gashagapirar4.se

Det är tråkigt för de som drabbats och vi hoppas att slippa påhälsning av detta slag igen!